"Sinua oli ilo kuunnella, -tuntui, että kaikki asiat mitä sanoit, olivat 'kultahippusia', ja toivoin, että olisin saanut tallennettua ne muistiini pysyvästi. "


"Se oli jotenkin niin jännää kun pidit eilen rauhallista ja selkeää esitystäsi, tunnistin itseni niin monesta asiasta, ihan kuin olisit puhunut minusta! Se oli jotenkin lohdullista, -joku ymmärtää minua."


”Mielessäni pyörii vielä erityisherkkyysluentosi. Kiitos rohkeudestasi kertoa! Olin aika naatti kun saavuin, mutta kun tilaisuuden loputtua lähdin kotiin oli päivän ja viikon murheet kaikonneet mielestä, oli levollinen hyvä olo ja luottamus että jaksan kun menen itseeni ja keskityn olennaiseen.”


”Oli tosi lohdullista kuulla sinun kokemusta ja ymmärtää, että tätä koemme, ihan kaikki. Ja muistaa että maailmassa on meitä, jotka olemme keskimääräistä herkempiä. Se on ok ja meitä tarvitaan. Päivä siihen asti oli oikeastaan ollut vaikeiden tunteiden sietämistä ja sitä, että yritin antaa niille tilaa. Kun lähdin kohti kotia luennolta jaettu lohtu takataskussa, oli askel huomattavasti kevyempi. Ihastelin illan värejä ja hymyilin eikä ollut enää kiirettä mihinkään. Kiitos, sinun sanoilla ja jakamisella oli todella merkitystä!"


”Kiitokset eilisestä esityksestä kirjastolla! Esityksesi oli ihanan selkeä, rauhallinen, osallistava ja lämminhenkinen.”